Berättelser

På väg mot nya mål

💫 I dessa tider upplever jag att kreativiteten sätts på prov.
Det säljs färre böcker, mässor är inställda och föreläsningar funkar mindre bra.
🤔 Jag frågade mig vad jag tycker om att uppleva och vad jag behöver.

Svaret blev: mer tid för reflektion, inkomster på ett lättare sätt, möta nya människor och se nya miljöer.

❓Men hur tusan åstadkommer man det i dessa tider?

🌟 När jag släppte mina tankar på hur det skulle se ut, så hamnade jag i en lastbil i Falkenberg.
Målet är nu att jag i mars skall behärska att köra lastbil med släp, ett ekipage som kan väga över 70 ton.

😁 Nyligen tog jag ett viktigt steg på vägen när sju veckors studier på heltid avslutades med godkänt prov i C-teori.

Det är brist chaufförer och genom att erbjuda mina tjänster når jag mina mål i tid, pengar och energi. Jag skapar utrymme i min verksamhet och kan fortsätta med det jag brinner för även när det “brinner i knutarna”.

Ibland behöver man tänka om för att tänka rätt – och på vägen dit, inte tänka alls en stund.

💬 “Again, you can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backward. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever.”
/Steve Jobs