Livsstil

Vem är jag?

Det är en fråga jag ofta ställt mig.

Varför är jag här? Vad är syftet med att jorden finns? Är det en slump? Varför finns vi? För att Universum kan?

Varför finns Universum?

Jag förväntar mig inte att hitta svar på alla dessa frågor. Men jag vill ha ett skäl att gå upp ur sängen på morgonen. Det har sagts att många människor går upp ur sängen av ett enda skäl – de dog inte under natten.

Visst är det härligt att njuta och ta del av allt livet har att erbjuda. För många i Sverige kan livet vara fantastiskt, mycket mer fantastiskt än vi upplever tror jag. För att vi är anpassade för en helt annan miljö och livsstil än den vi skapat. Frihet tycks vara en hög värdering hos många och så även hos mig. Jag vill äga min tid och kunna göra vad jag vill, när jag vill, var jag vill. Jag har haft det som drivkraft under ett antal år och nådde dit trodde jag. Men har fått börja om på ny kula.

På den resan frågar jag mig hur jag bäst kan hjälpa till? Hur kan jag skapa värde för andra människor? Vad är min unika gåva som jag uttrycker på mitt speciella sätt?

Massage är en del, uttrycka mina reflektioner tycks vara en annan, coacha är ytterligare än. Det kommer till mig gång på gång att jag ska jobba med trauman. Men jag är inte så sugen på det samtidigt som jag verkligen vill bidra till att människor lever ett levande och rikt liv.

To be continued…