Livsstil

En dag på Hönö

Tog en tur till Hönö med en kompis. Kände starkt att havet lockade och i vanlig ordning skulle solen vara mer närvarande vid havet. Trodde inte jag skulle bada men solen värmde såpass att det faktiskt blev ett dopp. Fina samtal och en tupplur på klipporna var värdefullt.

På restaurangen serverades bla Havets Wallenbergare och en utsökt cider. En fortsatt promenad och jag trodde att hemvägen skulle locka. Men istället blev det havsutsikt på tredje våningen på Franses och en öl och en Vinga-toast. Fantastiskt att sitta där och koppla av, se på havet och Gunilla som lade ut. Idag skulle hon gå till Island. Vi blev lite förvånade igår över hennes kurs men såg senare att hon lagt till på Öckerö istället.

Skönt att komma hem på kvällen till Tiger. Grannen hade släppt in honom och när jag kom hem gick han ut igen. Så fint att se honom trivas och må bra här. Idag mötte han upp mig när jag gick mot brevlådan. Vi gick ner till sjön och han sprang glatt över gräset. Väl nere vid sjön skrämde vi ett par fiskmåsar. Den ena hade lite svårt att flyga så den andra försvarade och Tiger gömde sig i vassen istället för att komma ut på bryggan som han brukar göra. Som vanligt stannade han kvar vid sjön när jag gick mot huset.

Fick idag ett förslag om att vandra en del av El Camino. Har funderat på det i flera år. Känns både lockande och skrämmande. Vet inte om jag vill det just nu. Behöver känna in.