Livsstil

Har du ditt drömjobb eller vill du byta egentligen?

⛱ Tycker du bara att det är skönt att vara ledig eller ser du fram emot jobbet på helgen eller semestern?

💰Om alla jobb betalar lika mycket.

Om lönen du får räcker till det hem du vill ha.
De saker du vill ha och det du vill göra.

🗯 Vad skulle du jobba med då?

#passion #manualentillhjärnan

 

 

 

 

SPONSRING

Ljudböcker
På Nextory och Bookbeat kan du lyssna på några av mina ljudböcker och många andra med.
I slutet av min bok Striptease – En naken berättelse om att ömsa skinn listar jag 47 böcker jag rekommenderar varav 44 är ljudböcker.
Jag är ett stort fan av ljudböcker och vill du hjälpa mig utveckla fler så testa gärna Nextory eller Bookbeat GRATIS på länkarna.

Veterinär
Vi har två katter och en hund och bor på landet. De får leva ett rikt liv i skog och natur men det är inte helt ofarligt. Därför använder vi appen Firstvet när vi behöver hjälp snabbt med deras hälsa. Det är ovärderligt att snabbt få råd och hjälp hur vi skall gå vidare om något händer med dem. Dessutom är besöken online oftast gratis eftersom de är försäkrade. Är detta något för dig så testa Firstvet du också.

Online-shopping
När jag ville testa tyngdtäcke så googlade jag runt för att hitta det bästa täcket till bästa pris. Valet föll på ett från CURA Of Sweden och jag köpte det på Furniturebox för de bästa pris och bra service. De har en massa annat med till bra pris.

 

Kläder online
När jag utforskade min kvinnliga sida för några år sedan genom att klä mig som kvinna och sminka mig så köpte jag kläder på Cubus och Ellos. Det händer fortfarande att jag handlar hos dem och vill du stötta min verksamhet så kan du göra det på dessa länkar till Cubus och Ellos.

 

Nike
Jag älskar att bada och har använt badbyxor från Nike i över 30 år faktiskt. Jag gillar Nike.