Livsstil

Har du testat NLP?

Ibland när man möter motgångar i livet så är det värdefullt att prata med någon. En vän, psykolog, terapeut eller coach kan alla hjälpa till med att läka och se nya perspektiv. Ibland räcker det med att någon är närvarande och bara lyssnar.

NLP är inte terapi men har terapeutiska effekter. Genom att använda ord och rörelse påverkas hjärnan och nervsystemet. På så sätt bidrar NLP till att forma om hjärnan medvetet. Hjärnan är plastisk och förändras under hela livet. Med hjälp av NLP kan man medvetet skapa förändringar och sluta bli ett offer för händelser och omständigheter.

Det är aldrig för sent för en nystart i livet.

Såhär skrev en klient nyligen efter en NLP – session.

“Jag känner att jag fick klarhet i vilka verktyg och vilken kraft jag har för att skapa förändringen jag vill. Tacksam för hjälpen att se det jag redan har, och för pepp att våga använda min kraft.”

Läs mer på www.johanarnkil.com om hur NLP kan hjälpa dig att utveckla och stärka ditt liv.

#nlp #hypnos #mentalträning #mentalhälsa