Livsstil

Tacksamhet och passion

Senaste året har för mig, liksom för många andra, bjudit på utmaningar och möjligheter. Både privat och professionellt. 😳
Om 2 veckor är det ett år sedan den fredag som jag sent ska glömma. Det var en av de mörkaste dagarna sedan jag startade företag för 11 år sedan. Det var den fredagen jag fick ett meddelande från mina två största kunder att de ställde in massageuppdragen, och de stod för 90 procent av min omsättning. 😮

 

Jag älskar friheten med att vara egen företagare men sådana dagar blir också sårbarheten väldigt tydlig. Efter en helg i djup oro sökte började jag söka anställningar. Jag sökte massor och fick tre av dem. Sommaren 2020 tillbringade som sängchaufför på Hjälpmedelscentralen där jag körde sängar till människor i livets slutskede. Ett arbete jag inte trodde fanns och som berikade mig oerhört. Jag har haft en massa olika jobb, har fått se många olika miljöer och har fått möta människor med väldigt olika bakgrund och behov. Men detta var väldigt speciellt. ❤️

Fast gång på gång kommer jag tillbaka till det jag brinner för. 💖Jag älskar att skriva, reflektera, ha djupa samtal, beröra, synas, bidra, hjälpa andra att växa, bidra till insikt och bidra med kunskap. Om jag inte sysslar med det så dör jag inombords. Jag måste syssla med min passion och om jag inte försörjer mig på det så behöver jag ha tid och energi över till det. Det hade jag inte när jag hade en anställning på heltid.

Under vintern utbildade jag mig till lastbilschaufför. 🚛 Otroligt lärorikt och jag lärde mig en massa saker om trafik och fordon som jag trodde att jag redan kunde. Som bilägare sedan 30 år trodde jag att jag hade koll på allt man behöver i trafiken, så var det inte. Kunskaperna om trafik fick en mycket värdefull uppgradering. Men mitt i allt pluggande av trafikregler och lastvikter hörde jag en röst inom mig som sa: ”Jag kommer nog inte ens att jobba med detta.” 
Det var en intressant utbildning och det är kul att köra stora bilar. Det kan jag göra för att det är kul, men det är inte min passion.

💞Min passion finns i möten med andra människor. 💞

För 1 månad sedan lade jag ut ett inlägg om att jag gav bort mitt coaching-program till tre personer. Intresset var överväldigande! Jag blev helt tagen! 😮 😮 😮
Över 70 personer hörde av sig och ville bli coachade av mig. ❤️ ❤️ ❤️

Efter en otroligt utmanande uttagningsprocess började jag coacha de tre personer som fick gåvan och dessutom några till som gav mig förtroendet att vara deras coach.

Nu har vi kommit en bit och förändringarna har redan börjat visa sig. Jag är oerhört tacksam för att jag får följa min passion, får förtroendet att guida andra i deras utveckling och jobba heltid med detta. 💖

För snart ett år sedan kraschade jag rejält som företagare och kunde inte se hur jag skulle kunna resa mig. Nu lever hoppet igen och jag får vara med och bidra med det jag brinner för.