Livsstil

Blivit spådd genom kanalisering

I veckan blev jag spådd av Sylvia Elisabeth Lindholm.

Under de första 30 minuterna kändes det som att hon bara läste av mig och hur jag tagit mig fram i livet. Det var så otroligt träffsäkert. Som att hon följt med mig på vägen inifrån på något sätt. Det hon sade gav mig ökat stöd och förståelse för min resa och var jag är nu. Jag är där jag ska vara och det som sker är meningen att det ska ske. Allt har sin förklaring.

Jag fick också värdefulla nycklar för den kommande tiden. Saker att tänka på och beakta. Hur jag kan navigera och vilka frågeställningar som väntar.

Jag har haft det periodvis tufft senaste åren. Befinner mig i ett stort skifte nu. Har tappat hoppet en hel del i perioder och tidvis varit uppgiven. Samtalet med Sylvia gav mig väldigt mycket stöd på resan jag är på nu. Allt har en mening och det sker som ska ske. Acceptans. Tillit. Lyssna på hjärtat och följa min själ.

Framtiden känns onekligen väldigt lovande. Det är nu det händer. Det som jag väntat så länge på men inte fått till. Saker sker inte alltid som man tror eller vill. Det är där tilliten kommer in. Ibland kliver vi från något men vet inte till vad. Vi kan inte se vart vi är på väg, då är det väldigt värdefullt med tillit. Att våga släppa taget, släppa kontrollen, släppa uppåt och falla framåt. Livet vill oss väl. Det är lätt att tvivla på. Men jag är övertygad om att vi får det vi behöver, fast inte alltid det vi vill.

Det blev tydligt under samtalet att jag är här för att hjälpa. Jag har varit här länge. Jag har fått höra det förut och sett det själv med. Gång på gång kommer jag tillbaks till det i mitt liv. Att jag är här för att hjälpa till. Hjälpa själar att utvecklas.

Oerhört värdefullt att få stöd på denna resan. Kommer nog tala med Sylvia igen.

Tack!