Livsstil

Nya ljudböcker ute nu – få en gratis

År 2015 ledde jag en grupp i meditation för första gången. 🧘
 
Jag fick feedback på att jag hade en bra röst och ingav lugn och trygghet. Det gjorde mig jätteglad men jag kunde inte riktigt ta in det. 🙄
 
Mitt starkaste minne kring att uttrycka mig med min röst var från redovisningar i skolan där jag blev så röd i ansiktet att jag fick smeknamnet tomaten. 🍅
När det blev sånglektion mimade jag för att det kändes pinsamt att sjunga och jag minns att jag fick utskällning av läraren.
Jag minns den där känslan av skam än idag. 😳
 
För några år sedan började jag spela in min röst och ge ut ljudböcker. En av dem finns på engelska och lyssnas på runt om i Europa. Den heter Awakening to your true potential och är en guidad meditation till vår fulla potential. 🌟 🌟 🌟
 
Tänk om jag anat det under skoltiden när jag blev röd i ansiktet av att få uppmärksamhet. 😯
 
Idag är ett av mina mål att jag i samband med en föreläsning också skall sjunga. 
Jag är skiträdd för att göra det, och det finns en inre övertygelse om att jag inte kan sjunga. Just därför vill jag göra det. Jag tänker inte låta begränsande tankar hindra min väg i livet längre. Idén föddes när jag tog hjälp av en röstcoach inför inspelande av ljudböcker. Jag upptäckte en kraft i min röst som jag inte visste att jag hade. Så är det ofta, att vi har en inre potential större än vi anar. ⭐⭐⭐
 
Bortom våra rädslor och förminskade tankar finns vår fulla potential. Jag har nästan dagligen samtal med människor som vill befria sig själva och leva livet fullt ut. Jag tror att vi är här för att göra just det. För att vi själva är värda det och för att vi behöver varandras gåvor och förmågor. 💞💞💞
 
➡️ Idag finns även min ljudbok Inre lugn ute på Storytel, Nextory mfl.
 
⭐ Alla medlemmar i min FB-grupp Coach Johan Arnkil – Frigör din inre potential, får den gratis.