Inlägg

Nytt golv

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Golv

Jag vill ha nya golv.

 

Jag har funderat på att lägga nya golv. Golvet gör så mycket för hela hemmet. Med fina golv blir resten av rummet också fint.

Nu när jag har börjat fundera på golv och vilket golv jag vill ha så kommer det upp ännu mer frågor. Ska man ha likadant golv i alla rum, eller ska man kanske ha olika? Vad ska man satsa på för golv, breda plankor, fiskparkett, smala brädor?  Jag vet i alla fall att jag vill ha något typ av trägolv.

I den här djungeln av golv så är det inte lätt att bestämma sig, men på K3Golv kan man få bra hjälp. Hos dem kan man bolla idéer och de förklarar vad som skulle fungera bäst hos just mig. När jag väl har bestämt vilket eller vilka golv jag vill ha så ska de skicka en offert till mig.

Om jag hade haft bra trägolv innan så hade jag bara låtit dem slipa golven eller ytbehandla dem. Jag vill välja ett golv som håller länge. I gamla hus och byggnader så är golven flera hundra år gamla och håller fortfarande. Så vill jag ha hos mig också!

Brukar ni tänka på golvet när ni kommer hem till någon? Jag gjorde inte det tidigare, men nu är det enda jag tittar på golvet hos vänner. Samma sak när jag tittar på tv, jag vill få inspiration till mitt drömgolv.

Jag ändrar mig varje dag, men nu börjar jag få en känsla över vilket typ av golv jag vill ha. Det blir likadant golv genomgående i hemmet, jag tror faktiskt att det blir snyggast. Jag vill inte ha så höga trösklar, jag vill få ett öppet intryck och ett flöde i golvet. Det tror jag att K3Golv kommer att fixa snyggt till mig! Det ska bli spännande att se slutresultatet!