Coaching

Att bli coachad kan vara kraftfullt

Idag blev jag coachad av Per.
Vi kom in på ett begränsande tankemönster som jag varit inne på flera gånger i mitt liv. Jag har dykt djupt i detta tidigare men vi kom till en klarhet jag inte varit i förut. Sedan kopplade Per ihop det med ett annat mönster som begränsat mig. Han guidade mig i att se att hur mitt tänkande på flera punkter krockade med sig självt. Det blev TILT!!! Totalt stopp! Lappkast!
Jag fick ställa mig upp, sätta mig ner, lägga mig ner, ställa mig upp igen. Det var verkligen en omstart.
En tomhet uppstod, ett utrymme skapades, insikter klarnade, kroppen kändes annorlunda. Jag blev omtumlad.
Nu känner jag mig ny.
Jag har gått en bunt kurser och utbildningar i personlig utveckling och skalat en del. Har fått en hel del coaching också. Men det jag fick vara med om idag var starkt, mycket starkt.
Tack Per!