Livsstil

Vill du bli en mästare på självledarskap?

1995 började jag med mental träning. Jag tävlade i bowling och satte målet att bli bäst i världen, för jag ville ha revansch. 💪
Revansch för ett liv jag levt tidigare som innehållit sjukdom, trauman och depression. 😔
Så när jag började med den mentala träningen 1995 var det för att bli en bättre bowlare. Men efter tre månader hade något annat hänt.
Jag kände inte igen mitt liv. Jag kände inte igen mitt eget tänkande.
Plötsligt hade jag börjat tycka att jag hade tur i livet. Det kändes nytt, konstigt och obekant. Jag förstod inte alls hur det ens var möjligt. Det var inte sånt som hände mig. 🤔
Det skulle ta många år innan jag förstod att det var den som mentala träningen som på djupet hade förändrat mitt sätt att tänka. 💡
Mental träning kan skapa permanenta förändringar. Ibland på kort en kort stund, ibland genom träning över längre tid. Och när jag insåg det 1995 så blev jag fascinerad av hur vi människor fungerar och vad vi kan skapa. Från den dagen blev personlig utveckling ett av mina största intressen. ✨
Efter många års utforskande och lärande, uppgångar och nedgångar, hamnade jag år 2017 på en kurs i Neurosemantisk NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Jag blev guidad i hypnoser och processer och älskade det. 🥰
Tack vare mina erfarenheter blev jag inbjuden att fortsätta en master-utbildning i NLP två veckor senare. Jag frossade i mentala verktyg och fascinerades av hur vi kan hantera vårt psyke och hur vi skapar vår inre värld. 🧠
För två år sedan släppte jag en bok, Striptease – En naken berättelse om att ömsa skinn, som handlar om just det. Att vi människor är skapare och inte offer. Jag levde som ett offer tidigare i mitt liv men den mentala träningen uppmärksammade mig på att jag skapat min verklighet – HELA MITT LIV. 🌟
Min upplevelse av mitt liv skapar jag själv. Vad som händer i det yttre kan jag inte alltid ta ansvar för, men det som händer i mitt inre kan jag äga – ALLTID. 💖
Denna helg har jag gått kurs igen. Nu med Henrik Schalén och Per Hed som lärare. Jag har fått nya nycklar och nya insikter. Jag känner mig som en trimmad motor, fräschare, kraftfullare, effektivare och vassare. Nu kommer jag kunna bidra ännu mer till de som vill ha min hjälp. 💞💪 ↗️