Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ladda din elektronik

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Ladda dina prylar !

Jag har kommit på en utav de bästa presenterna man kan ge bort till någon. En laddare eller ett par hörlurar. Det krävs visserligen att man vet vilken typ av telefon de har, men det är ju lätt fixat.

Laddare och hörlurar är så lätta att tappa bort. I bland undrar jag om de faktiskt lever, att det är därför de försvinner hela tiden. Som i Toy Story ni vet,  när leksakerna får liv så fort människorna inte är där. Det kanske är så med laddare och hörlurar också, när vi tittar bort så får de små fötter och vandrar iväg. En bra idé till nästa film!

Det är så många laddare man behöver. En laddare till telefonen, en laddare till plattan, en till klockan, en till hörlurarna och en till datorn. Har jag glömt något? Det är i alla fall de sakerna jag har som behöver laddas. Det är ganska mycket saker faktiskt. Fem laddare behöver jag för att ladda mina prylar som jag använder varje dag. Knasigt!

Jag har hittat det bästa stället att köpa mina laddare på, Fyndiq. Där kan jag hitta alla laddare jag behöver och nu har jag köpt två av varje så att jag kan ha en i väskan till varje grej jag har med mig. Vem vet när batteriet tar slut.

Jag hittade också en väldigt smart billaddare där. Alltså inte en laddare som laddar bilen utan en uttag så att du kan ladda telefonen i bilen. Smart!

Det kan vara jobbigt att ha alla dessa laddare hemma. Nu såg jag att det finns som små laddningsstationer där du kan ladda telefon, klocka och airpods samtidigt. När jag uppdaterar lite hemma ska den verkligen få ha en plats på mitt nattygsbord.

Om ni precis som jag behöver fler laddare så gå in på https://fyndiq.se/mobil-surfplattor/laddare/laddare-apple/! 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan