Livsstil

Vilka betydelser har du i ditt liv?

Jag har sökt en kattvakt och har hittat en nu som kan vara väldigt lämplig, en person som är hemma hela tiden vilket jag önskar min katt som jag upplever vill ha mycket sällskap och väldigt gärna ligger i knät eller tätt intill.
 
Personen frågade om den fick köpa godis till katten eftersom den tycker om att “skämma bort”.
 
Jag svarade att du får skämma bort katten hur mycket som helst – med gos, lek, kärlek och närvaro.
 
Men mat är bara energi för katten.
 
Och eftersom det är en kastrerad hane så har han mindre drift söka och röra sig samtidigt som hungern finns kvar. Kastrerade hanar har ofta lätt att gå upp i vikt.
 
Själv lever jag i stort sett på en proteindrink som jag även har havregryn, kokosfett och olivolja i. Den ger mig nästan hela mitt kaloribehov. Sedan lägger jag till en måltid eller gärna en grön drink beroende på vad jag känner för eller hur jag rört på mig.
 
Jag äter gärna glass ibland, men glass är inte mat. Det är njutning. Äter jag glass för att jag är hungrig, vilket händer, så är jag ute och cyklar – eftersom den inte ger mig den näring jag behöver, och mer kalorier än jag behöver.
 
Vilka betydelser har du i ditt liv?
Vad betyder det för dig att unna dig något?
Vad betyder det för dig att ge dig något som är bra för dig?
Vad betyder det för dig att belöna dig själv på något sätt?