Inlägg

Ditt leende

Sponsrat inlägg i samarbete med Whiteone.com

All vill ha ett fint leende!

Vilken skillnad det blir på ett leende efter en tandblekning. Jag tror också att många ler mer när de vet att de har finare tänder. Ler man mer så blir man gladare. Titta bara på bilden ovan. Det är inte så att hen har fula tänder innan, men de blev ännu finare efter en blekning.

Det finns många olika sätt att bleka tänderna. Det första som kom var att bleka tänderna hos tandläkaren, men det var dyrt! Numera finns det massor av olika tandblekningar att välja på. Hitta det sättet som passar dig bäst.

Olika metoder

Hur väljer man då vilken tandblekning man ska använda. Man kan höra med vänner och bekanta vad de har använt, läsa recensioner på nätet. I slutändan gäller det nog att prova sig fram i djungeln av produkter. Whiteone har flera produkter man kan använda. Penna, tandkräm, munspray och såklart de vanliga plasmaljus och tandblekningsstrips.  Jag gillar tandblekningsstrips, de är enkla att använda och tar inte alls lång tid. Man får resultat snabbt och det är så lätt.

Äta och dricka

När man bleker tänderna gäller det att tänka på vad man äter och dricker. Ännu mer än man gör i vanliga fall. Kaffe, te, rödvin ger lätt fläckar på tänderna. Likaså rökning och snusning. Så tänk på att när du bleker tänderna är dina tänder ännu känsligare mot dessa saker.

Olika tandkrämer

Det finns mängder av tandkrämer som säger att de tar bort missfärgningar eller bleker tänderna. Hur många gör det egentligen? Det är säkert så att det finns något ämne som bleker missfärgningar i alla dessa tandkrämer. Jag väljer ändå att lita på proffsen och använder tandkrämen från Whiteone för att hålla mina tänder vita och fina hela tiden utan att behöva krångla.