Livsstil

Livets förändringar

År 2010 startade jag mitt företag för att jobba med massage. 💆
 
Jag funderade mycket över vad företaget skulle heta. Eftersom det var min passion jag skulle jobba med så ville jag att namnet skulle symbolisera mig och det jag stod för. Det var mycket funderande utan att jag tyckte att jag kom på något som kändes bra. Massage och hälsa var ord som ofta användes i företagsnamn men jag ville ha något annorlunda. 📜
 
Ordet harmoni kom att landa väl i mig. Det var något jag sökt mycket själv och ville förmedla till andra. Men vad mer symboliserade mig? Vad mer var viktigt i mitt liv? 🧐🔥
 
Havet kom upp, det är något som präglat mitt liv sedan jag var barn då familjen skaffade båt. 🚣⛵
 
Plötsligt slog det mig – Ocean Harmony
 
Där satt den! 💥
Det var ju jag. Havets harmoni. 🌊
 
Havet är mäktigt, kraftfullt och respektingivande. Kraftfull harmoni, det var precis vad jag ville symbolisera och förmedla. ✨
 
Än idag heter mitt företag Ocean Harmony. Än idag är havet absolut en del av mig. Nu bor jag också på en halvö omgiven av det. Jag har sålt båten och har en kajak. På flera sätt är jag närmare havet idag än jag varit tidigare. 🛶
 
Tusentals timmar av massage gav mig inre harmoni. Nu ligger fokuset mer på den inre kraften. Liksom havets kraft. Att frisätta vår kraft. Kraften vi bär inom oss. Som är så mycket större än vi ofta anar. Men som vi ofta plockar fram när vi verkligen behöver. 💪
 
Tänk att kunna bemästra den och plocka fram den när vi vill, och rikta den mot det vi vill. 💫
Det är min passion idag. 🌟
 
En del saker i livet förändras, en del förblir det samma.