Inlägg

Sommarkvällar

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Mysiga sommarkvällar!

Nu är sommaren nästan här och de härliga sommarkvällarna. Vintern är mysig på sitt sätt, men hur härligt är det inte när det börjar bli varmt ute. På kvällen kan man sitta på verandan eller balkongen och njuta av att det fortfarande är varmt.

Om man är i en relation är det så mysigt att kunna sitta sent in på kvällen och prata eller spela ett spel ute. Dagarna blir längre och man får mer tid med varandra. Kärleken får en knuff på något vis. Alla blommor blommar och det gör också alla känslor.

Det heter vårkänslor för att man blir gladare på våren. Man kan se det på alla människor. Folk går inte längre och tittar ner i marken, man tittar upp ler och kanske till och med hälsar på folk man inte känner. Alla blir helt enkelt lite gladare!

Om man vill njuta mer av de fina kvällarna med sin partner kan man ta ett bad tillsammans, ute eller inne i badkaret spelar ingen roll. Kanske har ni bastu där ni bor, boka då en tid i bastun och bada tillsammans. Plocka lite björkkvistar och gör det till en finsk bastu. Bind ihop kvistarna och slå försiktigt över kroppen, då får du igång blodcirkulationen ordentligt. Det är bra för både kropp och själ.

Vill man överraska sin partner med något extra mysigt så finns det massor av saker att hitta på Sinful.se. Vuxenleksaker, sexiga underkläder, massageoljor och mycket mer.

Efter bastun och badet kan ni förflytta er till till sängen och fortsätta vuxenmyset där. Börja med att ge varandra en massage med en härlig massageolja. Det finns fina massageljus, tänd ljuset och efter en liten stund har ni en varm härlig massageolja. Ge varandra en avslappnande massage, vad kan vara bättre avslut på en fin sommarkväll?