Inlägg

Bekvämare än någonsin att beställa hem skaldjur och fisk

Hinner du inte fram och köpa all fisk du behöver när fiskbilen väl är där?
På ishavet beställer du hem smidigt och behöver inte tänka på att de kan ta slut eller att du behöver stå i kö.

Du kan enkelt beställa din fisk online utan problem. Dessutom får du dem levererade direkt till din dörr, snacka om bekvämt. Några av deras bästsäljare är vildlax, skreitorsk, räkor och fjällröding.

Fördelen med att kunna beställa sin fisk och skaldjur hem är att man inte behöver stressa och tänka igenom. Med bekvämligheten att kunna titta på varorna i telefonen eller på datorn försvinner hela processen av att gå längs disken, ha bestämt sig för några fiskar eller skaldjur för att sedan få reda på att de redan är slut och nu måste du ändra om planerna och vad som ska tillagas.

Att kunna handla fisk och skaldjur online har också aldrig varit enklare, speciellt med onlinebutiken ishavet.

De har nyligen expanderat och har fler fiskbilar än någonsin.  Detta är goda nyheter för dem som vill köpa skaldjur men är oroliga för kvaliteten.
Nu kan du vara säker på att du får färska och utsökta skaldjur, oavsett var du befinner dig i Sverige, de når nästan ut till alla hörn i landet.

 

Om du letar efter ett ställe där du kan köpa dina fisk- och skaldjur ska du inte leta längre än till Ishavet, utbudet de erbjuder är enastående.