Livsstil

Avkopplande

Är det bara jag som tycker om flygplan

Ända sen jag var liten har jag tyckt om flygplan. När mina kompisar lekte med bilar i sandlådan så sprang jag runt med ett flygplan istället. Och när jag blev äldre byggde jag ihop många flygplan och hängde upp i taket i mitt rum. Det var det enda jag ville ha när jag fyllde år eller till julafton – modellflygplan. Och det har följt mig även nu när jag är vuxen.

Har jag en tid över så kan jag stanna och sätta mig ner och titta när det kommer flygplan. Jag har aldrig velat bli pilot eller något sådant, utan jag har bara tyckt om just flygplan. Det är en hel del flygplan som lyfter varje dag och enligt uträkningar är det över hundra tusen flygplan som lyfter varje dag. och vi som bor i Sverige, Finland och Norge är dom som reser mest. Och nu efter Corona har det flugits väldigt mycket och varit kaos på flygplatserna. Den värsta tiden har tydligen varit direkt på morgonen och människor har sovit över på flygplatsen för att komma in tidigt. Men det har tydligen inte hjälpt utan gjort att det blivit kaos istället. Jag hoppas att det snart lugnar ner sig nu när skolorna börjat och alla börjat jobba.