Livsstil

Lite dekoration hemma

Man måste ju fylla sina vaser med någonting

Nu när man är inne mer under hösten och vintern så vill man ju fixa till lite här inne mer. Och nått som jag tycker är snyggt är dom där höga gräsen. Vi har försökt plantera en hel del utav dom i trädgården under sommaren, men nu finns det faktiskt ganska snygga att sätta inomhus. Jag tycker inte om plastblommor men pampasgräs i krukor tycker jag är snyggt.

Krukorna som har stått tomma och som dekoration ställda lite bakom annat har kommit fram och så hittade jag i alla fall några högre gräs att sätta i dom.

Frugan hittade istället lite dekoration med lite färg som hon fixade så nu börjar huset se riktigt ombonat ut. Vi tar en sak i taget och ser till att vi blandar lite olika stilar i rummen. Och vi gör det tillsammans och det tycker jag är kul istället för att att vi köper något och sitter upp utan att tala om det för den andra. Just nu är vi inne på den beige, brun, oranga stilen och vi försöker få till det så gott vi kan tillsammans. Vi är som två barn när vi pysslar runt i huset och flyttar runt våra saker och planerar framåt.