Livsstil

Låt mig guida dig om ekologiska viner

Pasqua Chardonnay Grillo har en tropisk karaktär där honungsmelon, mango och papaya samsas med gula plommon smör och rund syra. Det är väldigt klädsamt att servera till rätter som skaldjurspasta,  eller grillad fisk med stora smaker.

Jag som bara älskar fisk speciellt gädda är en riktig god fisk. Du ska då göra vitvinssås av dessa ekologiska viner till din fiskrätt.

Pasqua Nero d’Avola Shiraz har en medelstor doft och är fruktdriven med inslag av mörka plommon och björnbär samt kryddor. Smaken är mjuk och behaglig med inslag av mörka bär, kanel och kryddnejlika.

Pasqua är ett av Italiens största familjeägda vinhus och har odlat druvor och producerat viner sedan år 1925. Den tredje generationen av Pasqua har även lyft produktionen en nivå och börjat tillverka ekologiska viner.

Pasqua Chardonnay Grillo

Årgång : 2013