Livsstil

Är TV och sociala medier hypnotiserande?

När jag talar om hypnos med människor så blir en del rädda för att jag skall hypnotisera dem. För många är hypnos något som sker på en scen där människor beter sig underligt och ser ut att ha fråntagits kontrollen över sig själva.

När man kör bil och tittar på tv så hamnar man i hypnos

Det är samma effekt som när man ska bli hypnotiserad dvs djup avslappning så att inte ens logik tar över utan mer intuitionen tar över. Det är också i detta stadie man får en bättre kontakt med sitt inre och kan bli av med fobier. Det är också i detta stadie som medium kan få kontakt med andra sidan. För vi kan bara tala med andra sidan dvs de döda när vi hamnar i djup hypnos och det är också därför vissa människor ibland blir mottagliga och ibland inte känner något alls. Prova dig fram med en avslappnings meditation och du kommer att känna och se skillnaden. Det är också väldigt spännande att hamna p hypnos för man får mer visdom som har varit gömd i ens undermedvetna länge. Helt plötsligt vet man bara saker man trodde att man inte visste om. All kunskap en människa behöver sitter egentligen inom oss och inte utanför oss genom en annan människa som vägledare. Om alla människor insåg sin egen kraft och visdom skulle det bli mer fred på jorden och fler skulle lyckas med det som de önskar lyckas med.