Okategoriserade

Jag går gärna hela vägen

Eller all in som man också säger

Det blev verkligen en rolig rubrik som nog en del undrar vad jag menar med. Det blir kul att se reaktionerna och vad ni egentligen tror jag menar. Jag går gärna hela vägen när det gäller en hel del. Eller kanske när det gäller allt egentligen. Det kommer jag att fortsätta med för det är så jag är. Visst finns det vissa människor som tycker att det kan vara jobbigt, men det beror nog lite på vad det gäller. Mina närmaste bekanta vet hur jag är och är så vana och kan säga till mig ifall jag går för långt.

Jag går gärna hela vägen

Nu har jag alla fall suttit här hemma och bestämt mig. Jag ska sätta igång och ta tag i mina drömmar, mina önskemål både för mig själv och min familj. Ordentligt på allvar också. Varför sitter man och pratar så ofta på vad man “skulle vilja göra” och inte försöka göra det till verklighet? Ibland kanske man har för stora drömmar, men varför inte backa lite då och kanske göra drömmen mindre och göra den ändå?!

Jag går gärna hela vägen

En sak som jag har tänkt på ett tag är att titta på ett hus på Cypern. Jag bara älskar Cypern då jag varit där några gånger. Att skaffa sig ett hus med pool eller något som man kan åka till när man vill. Både med familj och vänner. Sen om man flyttar dit när man blir äldre är en annan sak.

Hela vägen med familjen

Att familjen ska må bra vill nog alla, men ibland finns det motgångar som man måste ta tag i. Jag vill är det många som tänker, men det händer ingenting mer än så. Jag har alltid velat att alla runt omkring mig ska må bra och det tänker jag fortsätta med. Drömmar och önskemål har kommit fram med tiden och man skämtar ofta med varann om det. Så varför inte försöka ta tag i dom där drömmarna och önskemål och försöka göra någonting åt saken nu?! Vissa drömmar kanske är på skämt, men efter samtal med familjen så vet vi nu vad som är en dröm och inte ett skämt.

Det första vi nu har gjort är att ha rensat i ett utav våra rum som vi inte har varit nöjda med. Här ska det renoveras och göras fint så vi använder det mer än vad vi gör idag. Ett rum fullt av kärlek, harmoni där vi kan samlas och göra saker tillsammans men också sitta i och koppla av i. Att ha rum utan betydelse är ju helt enkelt onödigt.

Vi får se sen vad vi fortsätter med men vi har bestämt att vi ska börja planera lite mer. För vad vet vi egentligen om vad som kommer att hända framåt. Den senaste tiden och åren har det hänt så mycket så man har varit tvungen att planera efter det. Sjukdomar, covid, arbetslöshet, priser på mat och el. Det är bättre att planera lite framåt och se till att man ligger steget före.