Elbilar

Bästa bilen jag kört

Under Corona tiden satt jag hemma framför datorn väldigt mycket och jobbade med min coaching verksamhet. Företagsmassage stod helt still och jag fick göra annat. Många timmar om dagen framför skärm kändes i kroppen och jag fick ont i axlarna. Precis som alla de jag brukar massera. Jag skaffade en sadelstol och höj och sänkbart bord. Det hjälpte enormt. Men det var också enformigt att bara vara hemma. Jag var ju van att vara ute på uppdrag och träffa folk. Tiden av restriktioner var utmanande för många på många olika sätt. Samtidigt som det öppnade för nya sätt att tänka och nya möjligheter.

Jag började söka extrajobb som chaufför och började köra elbilar vid sidan av min egen verksamhet.

Nu har jag kört över 120 elbilar och laddhybrider och nya Tesla Model 3 har länge varit favoriten. Men idag fick den konkurrens. Volvo XC60 T8 Twin-Engine 2020 var underbar att köra. Jag brukar störa mig på alla hjälpmedel och varningar som känns som beta versioner. Men på denna bil fungerade Pilot assist och automatiskt helljus fantastiskt bra. Dessutom är bilen rymlig och 493 hk är en bra resurs.