Livsstil

Bowlat för första gången på 8 år

Det är kanske ingen häpnadsväckande rubrik.

Men jag tävlade i bowling i 20 år och tog en paus för 8 år sedan

Trodde jag skulle börja snart igen men har inte känt något sug. Nu bjöd en kompis in mig till en match på skoj och dessutom i Stockholm där jag aldrig spelat. Det var VÄLDIGT ovant i början och jag låg sist ett tag. Efter en serie kom spelet tillbaks igen och jag kände igen kroppen. Märkte att jag tänkte lite väl mycket också. Alltid ovant att spela med hallklot och skor. Vet ju inte alls om det glider och hur mycket.

Kul var det en stund men sedan kändes det tydligt som att jag lagt av med bowling 🎳

Det har varit en otroligt givande period i mitt liv och jag har nog slagit runt 200 000 bowlingslag men karriären är över. Andra saker i livet väcker mer intresse. Som personlig utveckling, tantra, havet.

Men en match mot min bror ska jag spela. Har bjudit in honom. Vi har inte spelat ihop sedan 80 talet.