Elbilar

Polestar 2

Har kört Polestar 2 nu i två dagar. Har bara suttit i en förut men sett fram emot att köra en. Jag har ju Volvo själv sedan över 10 år och tycker väldigt mycket om Volvo. Polestar kände jag mig lite hemma i och reglagen, menyer och instrumentering känns tydliga och lätta att hantera. Likt Tesla är det en stor skärm i mitten. När man laddar visar instrumentbrädan både räckvidd och procent batteri. Väldigt smidigt!

Går snabbt att ladda och bra räckvidd och sprutt med AWD.

Men bäst av allt var Google maps integrerat som GPS. Visar hur långt man kan köra och ger förslag på laddstationer. Jag skulle vilja kunna filtrera på vissa stationer som i appen Chargefinder. Vet inte om det går 🤔

Jag som är 181 cm sitter bra i bilen men för att vara så stor känns den inte så stor invändigt. Rätt bra lastutrymme ändå tyckte jag.