Okategoriserade

Att följa sitt kall

Tacksam för att jag fortfarande får vara ute på företag och massera.💆‍♀️💆‍♂️🥰🙏

 

Jag tror att en mening med livet är att hitta sin gåva. Något man älskar att göra, som man gör på sitt unika sätt – och bidra till andra genom det.

 

Jag har jobbat med massage i 20 år men det var aldrig min mening att bli massör.

 

Är 2003 kände jag att jag behövde mer beröring i mitt liv. Jag tänkte att om jag kunde ge massage så kunde jag byta med andra.

Jag gick på en workshop, lånade några böcker och hittade lite videos. Sedan frågade jag släkt och vänner om jag fick träna på dem. Det fick jag och det var uppskattat.

 

Sedan hittade jag en utbildning till idrottsmassör på 120 timmar. Första tredjedelen var i Göteborg och resten på Kreta.

 

Jag gick första delen i Göteborg och lärde mig mer som jag kunde träna på. Men åka utomlands vågade jag inte. 😅

Jag var drygt 30 år och hade bara varit utanför Norden en gång.

(13 år gammal var jag på fotbollsresa till London med mina föräldrar. Arsenal – Tottenham, 55000 åskådare på läktarna.

En upplevelse i sig ⚽ 😃)

 

Från 2003 till 2009 masserade jag som hobby. Det blev inget byte av massage men långsamt upptäckte jag att jag verkade må bra av att ge massage. Dessutom fick jag en massa uppskattning, och vem mår inte bra av det? ❤️🙏

 

Tala gärna om för någon annan när de gör något du uppskattar.

Och ännu hellre när du uppskattar någon egenskap hos någon. Att få bli uppskattad för vad vi är mer än vad vi gör tror jag många mår bra av, men båda är bra 💫🥰

 

Jag har gett tusentals behandlingar i min karriär men två dagar sticker ut från andra.

Det har varit när jag varit första gången på ett företag som bara valt kvinnliga massörer tidigare. En del har varit tveksamma till att få massage av en man. Jag förstår det, och jag respekterar det.

 

Men behandlingen sitter inte i könet eller identiteten. Den sitter i hjärtat och i händerna. Uppskattningen jag fått de två dagarna saknar motstycke under de dryga 30 år jag varit i yrkeslivet.

 

När vi mår bra blir det vi gör bra. När vi är i ett bra tillstånd och tar hand om oss själva fysiskt, känslomässigt, och mentalt – så har det en positiv effekt också på de som kommer oss nära.

 

Jag kan inte jobba med massage om jag inte mår bra. Jag kan överhuvudtaget inte få till livet på ett bra sätt – om jag inte mår bra.

En stor del av mitt liv har jag utforskat just det – Hur kan jag må bra?

 

Och något jag älskar att göra är att bidra till andra genom det.

 

De problem vi själva löst, kan vi hjälpa andra att lösa.

  1. På så sätt tar vi oss framåt – Tillsammans 💫💞🌟