Livsstil

Våren

Det känns ofta som att jag blir piggare på våren. Det är väl rätt vanligt tänker jag. Men jag möter en del människor som har vårdepressioner. Nu har det äntligen varit soligt i flera dagar och dessutom varmt. Tacksam för att bo som jag gör och kunna bada i sjön. Hämtade en bil i Skåne igår och tog ett kort besök vid havet. Tänkte badat men hade inte riktigt tid och solen lös inte just där och då. Men närmare Göteborg var det bättre väder. Väldigt intressant hur vädret skiftar mellan olika platser och även hur långt våren har kommit. Pratade med en kompis som var i Idre, där var det snö. Och en annan kompis i Kiruna åker skidor på natten, i ljuset från solen som inte riktigt går ner nu.

Tiger är glad när jag är hemma igen efter lång dag borta. Han var ute 15 timmar i förrgår. Märks att även han får mer energi av ljuset och den stigande temperaturen. Nu blir det löpning i solen, TRX och sedan en tur till Stockholm. I helgen skall jag träffa vänner, nya och gamla. Det ser jag verkligen fram emot.