Livsstil

Livet går vidare

Varit väldigt mycket jobb denna vecka. Pendlat till Stockholm känns det som men också hunnit med fina möten. Dock för lite med Tiger som varit på egen tass mer än jag önskar. Jobbar på ett riktigt bra kattliv för honom samtidigt som jag har en god och hållbar tillvaro. Spännande saker händer här hemma. Två flyttar samtidigt bland grannar. Möjligheter skapas. Och Tiger har blivit tuffare mot grannkatterna. Det är bra. Han är kung i sin egen skog.

Kör till Stockholm snart igen. Nu Tesla Model 3 igen. Väldigt skön bil att köra. Körde Hyndai Ioniq 5 häromdagen igen. Också väldigt skön bil. Men det är inte så många bilar som har automatiskt helljus som inte bländar. Skoda Enyaq och någon årsmodell av Volvo har jag kört som haft det. Det är nog inte direkt standard utan snarare tillval verkar det som.

Soligt och skönt idag. Tänkte åkt till havet men orkar inte, sov till över 10 idag. Behövde det. Även Tiger sov länge. Han har varit ute länge 2 dagar i rad. Imorgon skall det blåsa ännu mer så jag hoppar paddling denna helg. Var ändå lite vid havet igår. Det har blivit tydligt för mig igen att havet är viktigt för mig. Jag behöver det mer.

Får se vad jag hittar på i sommar. Det blir en del Tantra i Värmland i alla fall. Men hav behöver det bli med. Och gos med Tiger och någon mer…