Livsstil

Mycket nu

Jobbar på att skapa Tigers bästa kattliv samtidigt som jag har en hållbar försörjning och frihet att leva det liv jag vill.

Tanken dök upp om jag egentligen skulle vilja bo i husbil. Bo billigare. Har en del vänner som gör. Det verkar ge mycket frihet och inspirerar. Men jag ville ju ha en plats att landa på och det har jag nu. Det känns skönt. Tiger är viktig, vi hör ihop. En del tycker jag skall adoptera bort honom. Men så säger man inte om ett barn eller livskamrat. Jag har lämnat ifrån mig en katt förut pga min livsstil. Jag ångrade det. Jag gör inte om det.

Livet känns fantastiskt förmånligt nu. Jag har skapat det jag vill. En grund att stå på. Får utveckla mig själv och försörjer mig samtidigt som jag gör saker jag älskar. Allt mer kärlek och gemenskap tar plats i livet nu. Fester och event blir verklighet. Jag verkar dra till mig människor. Snart fest hemma hos mig med över 40 pers som det ser ut nu. Otroligt! Det hade jag aldrig anat förr. Hoppas vädret blir lämpligt för att vara ute. Men torrperioden verkar ta en paus nu. Välbehövlig! Häromkvällen brann det i skogen i närheten.

Midsommar känns väldigt spännande. Tacksam för alla människor som finns i mitt liv.