Livsstil

Reflektioner

Sitter på tåget från Stockholm och landar. Jobbat sedan 06 imorse och varit i Skåne. Fin dag men mest sett himlen genom fönstret. Kom på nu att det var glastak på bilen. Kanske gick att öppna det. Haha 😂 komma på det nu! Snopet! Men det var solskydd under taket så jag tänkte inte på det.

Ska bli skönt att komma hem och sova. Masserar imorgon. Grannen släppte in Tiger ikväll. Jag förundras över att han vill vara ute dygnet runt nu. Men jag vill att han är inne på natten och när jag lägger mig i sängen kommer han alltid och lägger sig på mig och spinner. Väldigt tacksam för att få uppleva det.

Har besök av Malin i helgen och även fest hemma med oväntat mycket folk. Hoppas det blir lika bra som förra gången trots att vi är fler. Troligen nyktert denna gång med.

Tacksam för att alla tåg fungerat och varit i tid idag. Fantastiskt för det var små marginaler. Volvo XC60 T8 Recharge körde jag idag. Skönt med bensin och väldigt bra Pilot assist. Denna är min favorit av de 160 elbilar och hybrider jag kört. Känner mig lite hemma i Volvo även om den är 18 år yngre än min egen.

Kanske dags att byta. Volvo XC60 eller Tesla Model Y i så fall.

I måndags var jag på Ullevi och såg Bruce Springsteen. Bra start och slut och vi slapp regn trots att jag var väl förberedd med sydväst och torrdräkt.