Livsstil

Rekordfest

I lördags hade jag fest hemma. Vi var 43 pers och det gör det till den största fest jag arrangerat. Det är tre gånger så många som jag någonsin haft hemma hos mig. Vi höll på att bli 60 men vädret och att några fick ändras med kort varsel gjorde att vi fick ner antalet något så att vi fick plats.

Festen blev ännu mer uppskattad än den jag hade i våras så jag funderar redan på nästa. Men känner mig också lite mätt. Det var en del jobb. Men väldigt värdefullt för mig att lära mig mer om mig själv och få träna på ledarskap. Tigern tyckte det funkade ok fram till tidig eftermiddag då han flydde fältet 🙀

Jag och Malin har varit tillsammans en hel vecka med. Väldigt fint och värdefullt. Fantastiskt att lyckas med det eftersom vi bor så långt från varandra. Jag önskade mig i våras att uppleva mer kärlek och gemenskap. Nu känns det verkligen som jag är i mål, känner mig faktiskt lite mätt just nu. Men det är ju ett återkommande behov. Imorgon är det fest hos en kompis. Tror jag skall vara med. Men havet drar i mig med. Vill väldigt gärna paddla denna helg om jag får ihop det. Ska köra till Stockholm på söndag och Umeå på måndag så det är lite tajt. Har sovit bra på sistone och det är oerhört värdefullt. Behöver prioritera sömnen mer, verkligen.

Känner ledaren i mig växa, vill ge honom mer plats att utvecklas. Skall nog ta lite hjälp med det. Lite utmanande dock med mer utgifter nu då bilen behöver en rejäl service med bla kamrem.