Livsstil

Attraktionslagen

Jag tror inte att det finns en enda idé, ideologi, modell, metafor etc som förklarar allt som sker på jorden, i vårt solsystem och Universum.

Jag ser olika perspektiv och använder det som i sammanhanget hjälper mig att förstå, acceptera och förändra.
Jag strävar efter synkronicitet för då upplever jag att mitt liv blir lättare.
Jag talar ofta om tex mental inställning, perspektiv, ansvar, olika faktorer, intuition , känsla, beslut, handling.
Jag märker att när jag mår bra blir det jag gör bra. När jag inte mår bra blir livet krångligare och mycket jobbigare. Men ofta glömmer jag bort att göra det jag behöver för att må bra. Mitt osunda ego och kulturen omkring mig driver mig ur balans.
Jag har skrivit många texter i detta ämne och jag tror att människans medvetande ännu är i början av sin utveckling. Jag ser människan som tonåring i sin utveckling som “art” och vår civilisation i sin begynnelse.
Jag ser oss som skapare som ofta beter sig som offer. Jag har en historia av att agera medvetet eller omedvetet som ett offer och har bla våld, mobbning, sjukdom, förlorad hörsel, ensamhet och självmordsförsök i bagaget.
Allt detta har gjort mig till den jag är idag. Jag tar ansvar för det jag kan, tränar på att acceptera i det jag inte kan påverka, gör mitt bästa och påminner mig om att jag är mänsklig och felbar.