Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hur kan jag hjälpa dig?

Catering Uppsala Hur kan jag hjälpa dig?

Hälsa och ekonomi hör ihop – när man mår bra blir det man gör bra. Catering Uppsala restaurang kocken och kallskänkan erbjuder smörgåstårtor också dessutom.

Johan, jag kom till dig för att få råd  dessutom att komma förbi ett hinder. Du hjälpte mig att hitta vad det egentligen handlade om. Med ditt stöd och din kunskap gjorde jag en resa långt bak i tiden och korrigerade mina relationer – retroaktivt. Helt fantastiskt! Jag är fascinerad, glad och tacksam över din förmåga att, tryggt och att varsamt, kunna lotsa mig i min utveckling. Det är så värdefullt för mig, både som privatperson och som företagare.”
Ylva Furuskog, VD – Meetings With Passion AB restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala catering Uppsala.

Är det dags för verklig förändring i ditt liv?

Som Mental Coach, Föreläsare och Författare med fokus på balans och harmoni i det inre samt verklig förändring och expansion i det yttre, erbjuder jag:

Coaching
NLP-konsultationer
Föreläsningar
Personlig utveckling
Mental träning
Guidade meditationer
Inspiration

Kort sagt så har jag mängder att dela med mig av på temat Må bra och hur man upplever mer frihet, framgång och lycka.

Mitt intresse för hur livet, människan och universum fungerar började redan på 80-talet. I början av 2000-talet började jag jobba med hälsa och personlig utveckling. Idag har jag hjälpt ett tusental människor att må bra och nå framgång i livet.

Jag brinner för att hjälpa drivna människor leva sin fulla potential och förverkliga sina drömmar.

Jag erbjuder även behandlingar och den verksamheten kan du läsa mer om på www.oceanharmony.se

catering uppsala

 

Läser din bok, har kommit till s 58. Blir ödmjuk och berörd. Vilken fantastisk bok du skrivit!

Du är värd all credit för allt du gjort. Du kommer att vara ovärderlig för många människor framledes.

Recensioner catering uppsala restaurang kocken och kallskänkan

Du är en inspiratör för många dessutom. Allt du ger dessutom av dig själv, gör att fler vågar gå sin egna väg. Att våga vara du dessutom och testa olika infallsvinklar av sig för att lära känna mer av sitt sanna jag. Att ta tillbaka sitt själsliga jag. Du är kärleken, ljuset som omfamnar världen. GRATTIS TILL DIN FÖRSTA BOK, DET KOMMER BLI FLER. Jag läst den och köpte den till mina döttrar med.”

JAG KAN BARA INTE SLUTA LÄSA!

Johan Arnkil, vilken bok du har skrivit. Jag har bara kommit till sidan 82 men känner en hungrig nyfikenhet  på din livsresa. Så mycket tips, så mycket av fakta men ändå så lätt att ta till sig. Du är bara så himla häftig och autentisk. Jag bara älskar denna bok.”

Streckläser din bok. Sååå bra!
Den liksom samtalar med mig.”

Till startsidan